Hírek, események

Kantin – Maklár

2020.02.25.

E hónapban 7 fős szerelőcsapatunk tagjai kiemelt projektünk keretében azon dolgoztak, hogy egy maklári gyár alkalmazottjainak étkezőhelyiséget alakítsanak ki irodakonténerekből.

Kantin
Kantin
Kantin
Kantin
Kantin

Depó – Nyíregyháza

2019.12.31.

Ürömünkre az Új Évet már egy teljesen felszerelt depóval várjuk Nyíregyházán. A depó nem csupán raktár: konténerek szerelésével és átalakításával is foglalkozunk, adminisztrációs kollégáink pedig a helyszínen tudják támogatni a szolgáltató folyamatokat.


Irodaépület – Komárom

2019.12.18.

Partnereink az SK Innovation komáromi akkumulátorgyárán dolgoznak. Szükségük volt a helyszínen egy kompletten felszerelt irodaépület-együttesre annak érdekében, hogy az adminisztrációs munkatársak az építkezés közvetlen közelében tudjanak nyugodt körülmények között dolgozni. Mivel gyors és mobil megoldást kerestek, irodakonténerekből alakítottuk ki nekik a munkaterületet.


Abroncsjavító műhely – Szolnok

2019.09.31.

Partnerünk abroncsjavító műhelyet és irodát szeretett volna kialakítani az egyik szolnoki szupermarket parkolójában. Mivel fontos szempont volt számára, hogy a műhely később átköltöztethető legyen, a Qubical konténer konstrukcióját választotta.


Red Bull Air Race 2019 – Zamárdi

2019.07.13.

Idén a Red Bull Air Race leköltözött Zamárdiba, mi pedig a konténereinkkel járultunk hozzá az eseményhez. A helyszínen emeletes irodakonténer-blokkot alakítottunk ki.


Tűzoltósági iroda – Bécs

2019.05.21.

A Qubical nem csupán Magyarország területén nyújt szolgáltatást – szívesen látogatjuk meg nyugati szomszédainkat is, ha konténerről van szó. Bécsben a helyi tűzoltóságnak építettünk irodaépületet.