Rólunk

A QUBICAL Kft. csapatának tagjai a szektorban sok éves tapasztalattal rendelkező értékesítési menedzserek és konténerszerelők, akik felismerték, hogy a közép-kelet-európai régióban igény mutatkozik a gyorsan telepíthető, személyreszabható térelemek bérlésére és szerelésére.

A társaságot azzal a céllal hoztuk létre, hogy a nagyobb beruházások mellett komplex szolgáltatási csomagot kínáljunk azoknak az ügyfeleknek is, akiknek csupán néhány konténerre van szükségük projektjük során.
Szeretnénk mindenki számára elérhetővé tenni ezt a megoldást azáltal, hogy egyszerre kínálunk bérlési, telepítési és szerelési munkálatokat ügyfeleinknek.

Jelenleg 8 fős szerelőcsapattal dolgozunk a nyíregyházi és budapesti depónkban, valamint tököli rakodóhelyünkön azon, hogy megvalósíthassuk ezt a küldetést.

Kedvezményezett neve: Qubical Kft.

Pályázati felhívás neve, kódszáma: GINOP-5.3.12-19 – Foglalkoztatásbővítés ösztönzése

Projekt címe: Foglalkoztatás bővítés a Qubical Kft. nyíregyházi telephelyén

Azonosító száma: GINOP-5.3.12-19-2020-00441

Szerződött támogatás összege: 20 991 600 Ft

Támogatás mértéke: 70%

Projekt tartalmának rövid bemutatása:

A projekt keretén belül 3 fő foglalkoztatására kerül sor a cég újonnan létrehozott nyíregyházi telephelyén, teljes munkaidőben, és a munkahely első betöltésétől számított legalább három évig az érintett területen fenn fogja tartani. Ezáltal csökken a munkanélküliség az Észak-Magyarországi régióban, valamint hozzájárul az ország észak-keleti területein koncentrálódó munkaerőtartalék helybeli kiaknázásához, ezáltal csökkentve az elvándorlást, és javítva a térségben élők életszínvonalát.

A projekt hozzájárul cégünk bérlési, telepítési és szerelési szolgáltatásának színvonalának növeléséhez, a telephelyen belül végzett tevékenység hatékonyságának növeléséhez, ezáltal cégünk versenyképességnek növekedéséhez.

A project megvalósulásának kitűzött határideje: 2022.07.31.